Kære kunde. Vores åbningstider i sommerferien er fortsat som de plejer - dog med nedsat bemanding. Vi glæder os til at se dig.
 
 

Elbiler – den grønne vej

Klimavenlige alternativer og grøn omstilling er på alles læber i det moderne samfund. Vi skal til at passe bedre på kloden, men hverdagen skal selvfølgelig stadigvæk kunne fungere. Der er stadig logitik og praktik, som skal gå op. Hvis du behøver en bil til at få dagligdagen til at fungere, vil det ikke ændre sig med klimapolitikken. Derfor kan du med fordel gå på opdagelse i vores velassorterede udvalg af el- og hybridbiler.

For os er det vigtigt at give vores kunder et bredt udvalg at vælge imellem. Derfor synes vi, det er vigtigt, at den klimavenlige retning også er repræsenteret i vores sortiment. Vi har også el-standere til rådighed, hvis din skal have tanket elbilen op, inden du fortsætter turen ud på de danske landeveje.

Vores udvalg af elbiler

Hvis du er på udkig efter en grønnere løsning i din leasingaftale, kan du finde forskellige elbiler og hybrider i vores garage. Du kan for eksempel sætte dig ind bag rattet i vores eksklusive Porsche Taycan, som er et vidunderligt bud på en elbil. Denne bil er en smuk forening af det elegante sportsvognsdesign og den grønne energiløsning. Fordi Porsche Taycan er produceret som elbil fra begyndelsen, er de miljømæssige tiltag implementeret på en smart og diskret måde. Batteriet ligger skjult under gulvet, så du forsat vil få den originale Porsche-oplevelse, når du sætter dig i førersædet.

Hvis du har et hjerte, som både banker for kloden og lækre biler, bør du også kaste et nærmere blik på vores udvalg af Tesla-biler. Tesla er førende, når det kommer til produktionen af elbiler. Derfor vil din grønne beslutning ikke gå på kompromis med køreglæden. Tesla er spækket med lækre løsninger og tidløst design. Derfor er dette bilmærke ikke til at komme udenom.

Færre udgifter til vedligeholdelse og service

Der er et utal af fordele ved at vælge en elbil fremfor en klassisk benzin- eller dieselbil. Først og fremmest er der den åbenlyse fordel i, at du skåner miljøet, mens du drøner rundt på landevejene. Den anden fordel er, at du faktisk sparer penge på at investere i elbilen. Grundet det grønne fokus i det moderne samfund har regeringen igangsat en udfasning af benzin- og dieselbiler. Det betyder, at der i dag er langt billigere vægtafgift på en elbil.

Men det er ikke kun regeringens tiltag, der har gjort elbilen til den bedste løsning. Det er ingen hemmelighed, at priserne er stødt stigende i disse tider. Det samme gælder benzinpriserne. Med en batteridrevet elbil slipper du for at bekymre dig om de svimlende priser på brændstof.

Den ikkeeksisterende brændstofs-bekymring kommer sig også af, at der medfølger en særlig fordel ved købet af en elbil. Når du anskaffer dig en elbil medfølger nemlig en abonnementløsning, som sikrer dig ubegrænset forbrug af strøm.

Sidst men ikke mindst er service af en elbil også langt billigere og mindre krævende end ved en almindelig bil. Du kan ofte nøjes med at lange 1000 kroner over disken, når din elbil skal kigges efter i sømmene. Derudover er der ikke kilometerbegrænsning på servicen, hvilket er et kæmpe plus.

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Beregn byttepris

Upload min 3 billeder af bilen

Book prøvetur