BOOK DIN NÆSTE TID TIL SERVICE

Værksted

Østergaard Automobiler ApS vil gå meget langt for vores kunder. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Vi kender vores kunder og ved derfor, at selvom din bil holder på værksted, går din verden ikke i stå. Vi stiller derfor altid en GRATIS lånebil til rådighed, såfremt du ønsker det.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget vores mekanikere rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Kompetencer:
–       Service og reparation af alle bilmærker i henhold til fabriksforskrifter
–       Skift af bilruder
–       4-hjulsudmåling af alle typer biler
–       Skadesarbejde
–       Renovering af nye og klassiske biler
–       Dæk og hjulskifte
–       Og meget mere

Reservedele

Som medlem af AutoMester garanterer vi, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Vi giver 3 ÅRS GARANTI på dine reservedele, hvilket er unikt for AutoMester kæden.

Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter detaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos Østergaard Automobiler ApS.

Kontakt os

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Beregn byttepris

Book prøvetur