Kære kunde. Vores åbningstider i sommerferien er fortsat som de plejer - dog med nedsat bemanding. Vi glæder os til at se dig.

BOOK DIN NÆSTE TID TIL SERVICE

Et autoværksted i særklasse

Hos Østergaard Automobiler i Grindsted finder du et autoværksted i særklasse. Vi har over 25 års erfaring med i bagagerummet, og derved har vi oparbejdet en stor ekspertise på området. Dette betyder, at du altid kan få kyndig vejledning hos os. Det ligger os meget på sinde at give vores kunder den absolut bedste service. Derfor garanterer vi behagelig kundekontakt og hurtige reparationer af din bil. Vi er et autoriseret E+ AutoMester-værksted, hvilket vil sige, at vi lever op til de højeste standarder inden for bilreparation og serviceaftaler.

Som en del af AutoMester-kæden tilbyder vi 3 års garanti på samtlige reservedele og dæk. Vores placering i E-kategorien betyder desuden, at vi er et autoværksted med et grønt fokus. I den forbindelse tilbyder vi vejledning om både bæredygtig kørsel samt mulige miljørigtige forbedringer af din benzin- eller dieselbil. Derudover udfører vi reparationer af el- og hybridbiler, og vi har både ladestandere og grønne lånebiler til rådighed.

Hvis du gerne vil blive klogere på vores arbejdsmetoder og generelle kundeserviceniveau, kan du læse vores mange anmeldelser på Trustpilot igennem. Hos os er tilfredse kunder alfa og omega, og det vil du hurtigt fornemme, hvis du svinger vejen forbi vores autoværksted.

Kompetencer:

Vi påtager os alle tænkelige opgaver, når det kommer til reparation og service af din bil. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os med både stort som småt. På vores autoværksted klarer vi bl.a.:

–       Service og reparation af alle bilmærker i henhold til fabriksforskrifter
–       Skift af bilruder
–       Reparation af stenslag
–       4-hjulsudmåling af alle typer biler
–       Skadesarbejde
–       Renovering af nye og klassiske biler
–       Olieservice og motorrens
–       Dæk og hjulskifte

Kontakt os

En kærlighed til tyske kvalitetskøretøjer

Hos Østergaard Automobiler tager vi os kærligt af alle biler, som drejer ind ad vores indkørsel. Men vi må dog blankt indrømme, at vores hjerter banker ekstra hurtigt for de tyske klassikere. Hvis du er på udkig efter et nyt køretøj eller en bil til leasing, vil du derfor finde et bredt udvalg af både Audi, BMW, Mercedes og Porsche hos os. Vi har også mange andre lækre biltyper på lager, men det gennemførte og eksklusive design hos de tyske mærker kan bare noget helt særligt.

Hvis du også ligger inde med en forkærlighed for tyskernes high-end, premium biler, står vi klar med professionel rådgivning om både køb og leasing af disse køretøjer. Et køb af en luksusbil er en større investering, og derfor er det vigtigt at træffe en beslutning ud fra et velinformeret grundlag. Her er vi mere end glade for at kunne hjælpe.

Reservedele

Som medlem af AutoMester garanterer vi, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Vi giver 3 ÅRS GARANTI på dine reservedele, hvilket er unikt for AutoMester kæden.

Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter detaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos Østergaard Automobiler ApS.

Få kvalitetsservice allerede i dag

Hvis du har udfordringer med din nuværende bil, er på udkig efter en ny eller søger en midlertidig lånebil, bør du kigge forbi vores autoværksted allerede i dag. Værkstedet har en central placering i Jylland i byen Grindsted. Herfra er der ikke langt til den større by Vejle, og der er endnu kortere til Billund.

Du er altid velkommen til at give os et kald på telefonen, hvis du ligger inde med spørgsmål. Vi står klar til at guide dig og din bil i den rigtige retning. Hvis du søger at oprette en leasingaftale, kan du booke en prøvetur af din drømmebil på vores hjemmeside.

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Beregn byttepris

Upload min 3 billeder af bilen

Book prøvetur