Kære kunde. Vores åbningstider i sommerferien er fortsat som de plejer - dog med nedsat bemanding. Vi glæder os til at se dig.
 
 

Den populære Porsche

Porsche er et yderst populært sportsvognsmærke, som får hjerterne til at banke hos bilentusiaster verden over. Hos Østergaard Automobiler har vi oparbejdet en solid erfaring med salg og vedligeholdelse af netop Porsche-biler. Af denne grund tilbyder vi altid kyndig og fagfunderet vejledning omkring dette bilmærke. Bilen er lidt af et statement-piece, som vil vække opsigt og beundring i dit nabolag. Hvis du står overfor at skulle investere i en splinterny og lækker Porsche, kan vi guide dig godt på vej i din beslutningsproces.

Historien bag Porsche

Porsche er en vaskeægte, tysk klassiker, som har sine rødder i byen Stuttgart. Bilen kørte ud af garagen for allerførste gang tilbage i 1948 i form af Porsche 356. Bilen tog verden med storm på grund af dens helt igennem overlegne design. Grundlæggeren bag mærket hed Ferdinand Porsche, og han lod naturligvis den lækre sportsvogn opkalde efter sig selv. Derved har mærket udødeliggjort den kære Ferdinand, for Porsche er fortsat på alles læber den dag i dag.

Siden 1948 har Porsche-familien formeret sig betydeligt, og i dag omfatter mærket en bred vifte af forskellige modeller. På listen finder du blandt andet Porsche 911, Porsche Cayenne, Porsche Macan, Porsche Boxter, Porsche Taycan og Porsche Panamera. Modellerne varierer i deres udtryk, men de har alle det lækre, tidløse design til fælles.

Den grønne variant af Porsche

Grøn omstilling, klima og global opvarmning er et gennemgående tema på den moderne dagsorden. Men selvom den grønne bølge ruller indover os, kan du stadig være godt kørende. Modellen Porsche Taycan er den miljøvenlige udgave af den eksklusive, tyske sportsvogn, da den er et fuldelektrisk køretøj. Men i den grønne omstilling er der ikke gået på kompromis med designet.

Porsche Taycan er en smuk forening af den klassiske og lækre æstetik, som Porsche brandet er kendt for, og det moderne, klimavenlige fokus. Fordi bilen er bygget som elbil fra begyndelsen, er den fyldt med smarte løsninger. Batteriet ligger skjult under gulvet, og du vil derfor få den ægte, originale Porsche-følelse, når du sætter dig ind bag rattet. Derfor er Porsche Taycan det kørende bevis på, at klimaansvarligheden ikke behøver at ødelægge køreglæden.

Salg og reparation af Porsche

Hos Østergaard Automobiler er vi passionerede bilspecialister, men derudover har vi en særlig forkærlighed for de tyske klassikere. Derfor er Porsche et af vores absolut favorit bilmærker. Men udover at vi forsyner Danmarks bilentusiaster med lækre biler i særklasse, står vi også klar til at reparere dem på vores autoværksted. Selv det bedste kvalitetskøretøj kan trænge til en kærlig behandling i ny og næ. Her har vi som eksperter på området en masse viden at trække på i reparationen og vedligeholdelsen af din bil.

Book en prøvetur hos os

Hvis du er interesseret i at lease en af vores populære Porsche-biler, er du mere end velkommen til at komme forbi os i Grindsted eller give os et kald på 60612144. Du kan også med fordel besøge vores hjemmeside og booke en prøvetur på en eller flere af vores biler. Vi har et velassorteret lager af leasingbiler, som kan få dig fra a til b med stil og overskud.

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Beregn byttepris

Upload min 3 billeder af bilen

Book prøvetur