Kære kunde. Vores åbningstider i sommerferien er fortsat som de plejer - dog med nedsat bemanding. Vi glæder os til at se dig.

Hvem er vi?

Østergaard Automobiler blev stiftet af Brian Østergaard i 2003. Det hele startede med et ganske lille udvalg af biler. Med tiden er bilhuset vokset og vi hos Østergaard Automobiler beskæftiger i dag mange medarbejdere fordelt mellem værkstedet og bilhuset – udvalget af nyere, brugte biler er heller ikke belevt mindre. Med plads til 50 biler i en lækker, veldesignet biludstilling og mange flere udenfor og på lager har vi hos Østergaard Automobiler sneget os ind blandt de større brugtbilsforhandlere i Danmark.

Gennemsigtighed og tryghed
Tryghed og gennemskuelighed er vigtigt for os. Derfor giver vi altid seriøs, kompetent og ærlig rådgivning. Vi har forsøgt at gøre hele købsprocessen så gennemskuelig som muligt, så vores kunder kan handle nyere, brugt bil med ro i maven. Vi gør en ære i at levere gode biler i bedste kvalitet til markedets bedste priser.

Af den grund har vi specialiseret os i nyere, brugte biler med særligt fokus på tyske mærker. Vi forhandler blandt andet Audi, BMW, Mercedes, VW men også mange andre mærker som Ford og Skoda. Har vi ikke den bil du leder efter, er du altid velkommen til at komme med en forespørgsel, så hjælper vi dig med at finde den rette.

Forkærlighed for porsche
Udover at have en svaghed for tyske biler har vi hos Østergaard Automobiler også en særlig stor kærlighed til Porsche. Vi er efterhånden blevet kendt ”som dem med mange Porsche” i branchen – og med god grund. Vi har nemlig solgt rigtig mange i årenes løb. Det er nemlig en af de få ultralækre, eksklusive sportsvogne, der kan køres til hverdag hele året rundt.

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Send en forspørgelse

Beregn byttepris

Upload min 3 billeder af bilen

Book prøvetur