Find din nye bil

Firmaets historie

 

Østergaard Automobiler ApS blev tilbage i 2003 startet af Brian Østergaard og har siden solgt flere tusinde biler og campingvogne.

 

I 2015 besluttede vi at fokusere 100% på vores kerneforretning, nemlig salg af nyere brugte biler. Vi skilte derfor campingdelen fra og skiftede navn fra Østergaard Auto & Caravan ApS til Østergaard Automobiler ApS.
Med plads til op mod 50 biler i vores udstilling og mange flere biler på lager, er vi derfor i dag blandt de større brugtbilforretninger i Danmark.

 

Bedste service og laveste priser

Idéen bag vores forretningen har siden starten været, at tilbyde kvalitet og god service til markedets bedste priser. Vi bestræber os således fortsat på, altid at kunne tilbyde biler af højeste kvalitet, den bedste service og til priser som altid ligger blandt de absolut billigste på markedet. På den måde sikrer vi os glade og tilfredse kunder.

 

Porsche

Porsche har altid haft en stor plads i vore hjerter og vinder stadig mere plads i vores forretning. Porsche er en af de få sportsvogne som kan køres til hverdag, uden store værkstedsregninger til følge og er derfor i dag opnåeligt for alle der deler vores passion. Vidste du f.eks. at du kan lease en Porsche billigere end en ny Golf?